Alternatywą do soków w kartonikach ze sklepów czy marketów są oczywiście soki przygotowywane własnoręcznie. Początek wiosny i lato to doskonały czas dla miłośników witamin, których źródłem są owoce i warzywa, a tych w tym okresie nie brakuje. Podobnie jak gotowych przepisów na pyszne i świeżo wyciskane wartościowe soki, które z łatwością przygotujesz korzystając ze sprawdzonych rozwiązań na rynku - wyciskarek wolnoobrotowych.
Alternatywą do soków w kartonikach ze sklepów czy marketów są oczywiście soki przygotowywane własnoręcznie. Początek wiosny i lato to doskonały czas dla miłośników witamin, których źródłem są owoce i warzywa, a tych w tym okresie nie brakuje. Podobnie jak gotowych przepisów na pyszne i świeżo wyciskane wartościowe soki, które z łatwością przygotujesz korzystając ze sprawdzonych rozwiązań na rynku - wyciskarek wolnoobrotowych.
Tofu to twaróg sojowy pochodzenia azjatyckiego, który posiada niesamowite właściwości i niepowtarzalny smak, który zaspokaja gusta wielu wymagających smakoszy. Ze względu na swoją konsystencję i skład, doskonale łączy się z różnymi smakami. Daje to ogrom możliwości na miksowanie ulubionych smaków we własnej kuchni. Jak przygotować domowe tofu? Sprawdź nasz krótki i prosty poradnik!