Blog

Nowa odsłona sklepu Hurom Polska

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów oraz dążąc do stałego podnoszenia jakości usług, udostępniamy Państwu nową wersję sklepu Hurom Polska.

Nowy sklep ułatwia proces zakupowy, obsługę zamówień oraz wprowadza nowe funkcjonalności


Przeczytaj więcej

Dwa nowe kolory wyciskarki Hurom H-AA ALPHA już w sprzedaży!

Z przyjemnością informujemy, że w związku z dużą popularnością modelu H-AA Hurom Polska wprowadza do sprzedaży dwa nowe kolory tej wyciskarki do soków.
Przeczytaj więcej

Składniki na zimowe soki - Gruszka

	Składniki na zimowe soki - GruszkaW sezonie pełnym bogatych, świątecznych rozpust, pokochaj samego siebie i zapomnij o przepiórce oraz drzewku. Po prostu zrób zapas z gruszek. W dużej mierze uważane za hipoalergiczne, gruszki są nie tylko łatwo przyswajalne, ale też wspierają trawienie i pozbywanie się niepotrzebnych substancji – funkcje te są istotne przez cały rok, jednak szczególnie ważne są podczas zimowych miesięcy, gdy organizm ma tendencję do bezruchu.
Przeczytaj więcej

Składniki na zimowe soki - Buraki

Składniki na zimowe soki - BurakiOd dawna wiadomo, że buraki mają mnóstwo składników odżywczych i poprawiają kondycję wątroby oraz pobudzają produkcję krwi. Stanowią solidną podstawę zdrowej, zimowej diety. Są pełne potasu, magnezu, błonnika, fosforu, żelaza oraz witamin A, B i C, posiadają też niezwykle silną grupę fitoskładników i aminokwasów.
Przeczytaj więcej

Składniki na zimowe soki - Słodki ziemniak

Składniki na zimowe soki - Słodki ziemniakSłodki ziemniak jest jednym z kluczowych składników w wielu zimowych potrawach, ponieważ wytrzymuje długie gotowanie, które odkrywa jego pożywne smaki. Niewiele osób wpadłoby na jedzenie tej bulwy na surowo, ale mnogość witamin, minerałów i enzymów jest łatwo przyswajalna w lekkiej, płynnej formie – mile widziany odpoczynek od zazwyczaj ciężkich posiłków towarzyszących najzimniejszej porze roku.
Przeczytaj więcej

Składniki na zimowe soki - Kapusta

Składniki na zimowe soki - KapustaKapusta to krewna jarmużu, brokułów i kapust liściastych bogatych w witaminy K, C, B6, mangan potas, siarkę i wiele innych składników odżywczych, które razem zwalczają stres oksydacyjny, czynniki rakotwórcze i problemy z trawieniem.
Przeczytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel