Blog

Imbir - zwykle kojarzy nam się z dodatkiem na wieczory jesienno-zimowe do rozgrzewającej herbaty . Jednak to nie jedyne jego zastosowanie.Jego zalety już wiele wieków temu odkryli Azjaci , słyną z tego że dodają go prawie do każdej potrawy - i to nie jak by się wydawało ze względu na jego charakterystyczny smak czy aromat lecz z wynikających prozdrowotnych właściwości.
Czytaj więcej
Bomba witaminowa !
Jedne z najczęstszych niedostatków minerałów to niedobory żelaza, które mogą prowadzić do letargu i depresji. Mieszanka pomarańczy, kiwi i szpinaku ułatawia wchłanianie żelaza i dostarcza kwasu foliowego potrzebnego do produkcji czerwonych krwinek, które pozwalają przywrócić poziom energii do optymalnego stanu.
Czytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel